Sarimsakli

Na 8km od Ayvalika, u podnožju brda Seytan sofrasi (Đavolja trpeza), nalazi se ovo malo letovalište sa širokom, dugačkom plažom od prelepog beličastog peska. Nekada je to bio miran ribarski gradić koji bi ponekad ugostio putnike namernike na putu ka većim egejskim turističkim mestima. Sada ovo mesto pretenduje da bude u samom vrhu turskih letovališta. Šetalište pored plaže je prepuno restorana i pružiće Vam užitak uz zadivljujući zalazak sunca. Noćni klubovi i barovi nude nešto više onima koji od letovanja očekuju nezaboravnu zabavu..

Hotel Amfora

«
»

Lokacija

Lociran na šetalištu i prvoj liniji od mora prekoputa sopstvene plaže i 250 m od centra mesta.

Sadržaj

Hotel ima recepciju, manji hotelski bazen i sopstvena plaža sa ležaljkama i suncobranima .Sve sobe su 1/2 i 1/3 sa AC, TV, T/WC, fenom za kosu i balkonom.

Usluga

Polupansion /doručak i večera švedski sto
www.hotelamphora.com

Hotel Ayvalik Beach

«
»

Lokacija

Nalazi se 20m od plaže i 3 km od centra.

Sadržaj

Hotel ima recepciju, restoran, dva bara, bazen, saunu, stoni tenis, bilijar. Sobe su 1/2 i 1/3 i raspolažu sa AC-om, telefonom, mini barom, TV-om i balkonom.

Usluga

All inclusive-po pravilima hotela.
www.ayvalikbeach.com


Hotel Billurcu

«
»

Lokacija

Hotel se nalazi 70m od plaže.

Sadržaj

Hotel ima recepciju, sef, lift, restoran, bar, bazen sa odvojenim delom za decu i sa toboganom, park za decu, internet zonu, bilijar, stoni tenis, ležaljke i suncobrane (besplatni za goste hotela).Sobe imaju TWC, AC, telefon, fen, mini bar, sef, SAT TV i balkon.

Usluga

Polupansion-po pravilima hotela.
www.billurcu.com

Hotel Buyuk Berk +

«
»

Lokacija

Nalazi se u prvom redu hotela,odmah prekoputa sopstvene plaže.

Sadržaj

Hotel raspolaže u dva objektai sa 1/2,1/3 i family room(1/2+2) za 4 - 5 osoba. Sve sobe imaju AC, SAT-TV, mini-bar, telefon, TWC i balkon. Hotel raspolaže lobijem, 2 lifta, sefom, internet cafe-om, disko klubom, zabavnim klubom za decu, saunom, SPA, fitness centarom, restoranom, 2 otvorena bazena( 1 sa odeljkom za decu , a drugi sa sadržajima aqva parka).Sopstvena peščana plaža nalazi se odmah naspram hotela sa Tahiti barom i besplatnom upotrebom suncobrana i ležaljki za goste hotela.

Usluga

All inclusive (doručak, ručak i večera-švedski sto/po pravilima hotela).
www.ayvalikbuyukberkotel.com


Hotel Cinar

«
»

Lokacija

Nalazi se na 20m od hotelske plaže i 400m od centra.

Sadržaj

Hotel raspolaže sa 1/2 i 1/3 sobama i 2 sobe sa mogućnošću konekcije sa susednom sobom prilgođene većim porodicama. Hotel ima restoran, bazen,više barova,saunu,tursko kupatilo,stoni tenis. Sobe imaju AC, kupatilo, SAT, TV, telefon, fen, mini bar, balkon i sef.

Usluga

Polupansion (doručak, večera-švedski sto).
www.ayvalikcinarhotel.com

Hotel Mare

«
»

Lokacija

Hotel Mare se nalazi na najlepšoj lokaciji u centralnom delu Sarimsaklija na samoj plaži. Zahvaljujući svom arhitektonskom rešenju u obliku broda sa bazenom na prvoj palubi odakle se pruža predivni pogled na Lezbos, ovaj hotel ce Vam pružiti poseban užitak.

Sadržaj

U hotelu sve sobe su opremljene klimom, televizorom, mini barom, telefonom, TWC, fenom za kosu

Usluga

polupansion /doručak i večera, švedski sto/
www.hotelmareayvalik.com


Hotel Grand Milano

«
»

Lokacija

Hotel je na svega 30m od sopstvene plaže i oko 250m od centra.

Sadržaj

Hotel ima recepciju i lobi, lift, restoran-bašta na krovu, manji bazen sa barom, sopstvenu plažu sa suncobranima i ležaljkama. Sobe su 1/2, 1/3 i family room (1/2+2) za 4-5 osoba sa dve sobe, komforne i opremljene novim nameštajem i kupatilima, sa AC, TV, telefonom, mini-barom, fenom i balkonom sa pogledom na more.

Usluga

Polupansion (doručak i večera-švedski sto).
www.grandmilanohotel.com

Hotel Olivera +

«
»

Lokacija

Nalazi se 20m od plaže u centru.

Sadržaj

Hotel ima restoran sa otvorenim i zatvorenim delom, dečijim bazen, TV salu, WI Fi, sefovi na recepciji, parking, loby bar,pool bar,disko, besplatni suncobrani i ležaljke na bazenu i plaži. Sobe imaju klima uređaj, kupatilo, SAT TV, telefon, fen,mini bar, balkon.

Usluga

All inclusive-po hotelskim pravilima.
www.oliverahotel.com


Hotel Sezer

«
»

Lokacija

Hotel Sezer se nalazi na 70m od plaže i 200m od centra grada.

Sadržaj

Otvoren je 2002 godine i prima goste tokom cele godine. Hotel raspolaže sa prostranom baštom, restoranom u bašti i manjim bazenom. U hotelu postoje 1/2 i 1/3 sobe. Sve sobe imaju AC (grejanje), TV, mini bar, telefon, fen, TWC i balkon.

Usluga

Polupansion (doručak i večera- švedski sto).
www.hotelsezer.com

Hotel Soley

«
»

Lokacija

Nalazi se na samoj plaži (suncobrani i ležajke besplatni za goste hotela), i u neposrednoj blizini centra.

Sadržaj

Sobe su 1/2+1 i 1/3 i imaju tarase sa kojih se pruža prelep pogled. Sve sobe su opremljene klimom, TV-om, TWC, fenom za kosu..

Usluga

Polupansion (doručak i večera-švedski sto).
www.neosoleyhotel.com


Hotel Grand Temizel

«
»

Lokacija

Nalazi se 20m od plaže i 800m od centra.Sadržaj: Hotel ima više restorana, american bar, poslastičarnicu, veliki i dečiji bazen, teren za košarku, salu za fitnes i aerobik, tursko kupatilo, saunu, jacuzzi, 2 teniska terena, stoni tenis, besplatne suncobrane i ležaljke na bazenu i plaži. Sobe imaju AC, kupatilo, SAT TV, telefon, fen,mini bar, balkon.

Sadržaj

Hotel ima 50 soba i apartmana. Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kadom ili kadom, fen za kosu, balkon ili terasu, klima uređaj, SAT TV, internet, mini bar, sef. Od dodatnog sadržaja gostima su na raspolaganju recepcija, restoran, bar, bazen, SPA centar, teretana.

Usluga

All inclusive-po pravilima hotela.
www.temizel.com.tr


SarimsakliLeptokaria Paralia Vourvourou Olympic Beach Nea Vrasna Asprovalta Horto Pelion Health and dental tourism