Siviri

Se nalazi na oko 100km od Soluna i 10 km od Kalitee. Nalazi se u malom zalivu iznad koga se prostire borova šuma, a zbog prijatne i blagotvorne klime smatra se vazdušnom banjom. Siviri karakteriše duga peščana plaža i čisto more. Na šetalištu koje se prostire duž mora se nalaze brojni kafići, barovi na plaži, taverne,apoteka,pekara, pošta, poslastičarnice, ambulanta,suvenirnice. U Siviriju postoji veliki supermarket Masoutis. U južnom delu mesta, odmah u produžetku šetališta se nalazi nekoliko skrivenih peščanih plaža. Siviri je poznat po svom teatru i letnjem festivalu Kasandra koji obiluje kulturnim sadržajima, predstavama i koncertima. Najlepši zalasci sunca na čitavom Halkidikiju su upravo ovde. Raskošna priroda i znamenitosti Kasandre garantuju nezaboravan odmor svakom posetiocu.

VILA KASANDROS

«
»

Lokacija

Vila Kassandros se nalazi udaljenosti oko 100m od plaže i na oko 200 m od centra turističkog mesta .

Sadržaj

U sklopu objekta nalaze se apartmani sa dva,tri i četiri ležaja. Apartmani ima spavaću sobu, odvojen dnevni boravak sa opremeljenom čajnom kuhinjom(mini rerna sa dve grejne ploče), frižider, kupatilo (TWC) , klima uređajem (korišćenje uključeno u cenu), TV-om . Apartmani su prostrani i lepo opremljeni sa velikim terasama na kojima je smeštena garnitura za sedenje. Vila poseduje i lepo uređeno dvorište sa ozidanim roštiljem, barom, velikim LCD TV-om i delom za sedenje. Tu možete pristupiti i WiFi internetu. Peškiri se menjaju na 5 dana.Vila poseduje privatni parking (100m od vile).

Usluga

Najam studija.

VILA ALEKSANDROS

«
»

Lokacija

Vila se nalazi u mirnom delu Sivirija na oko 400m od plaže i isto toliko od marketa Masoutis.

Sadržaj

Vila raspolaže sa 1/3+1 i 1/4+1 apartmanima koji su opremljeni čajnom kuhinjom (mini rerna sa dve grejne ploče) sa frižiderom, kupatilom sa TVC, klima uređajem (korišćenje uključeno u cenu), TV-om. U spavaćoj sobi se nalaze dva spojena singl kreveta a u dnevnom boravku trosed na izvlačenje. Vila ima pristup WiFi internetu. U prostranom dvorištu vile se nalazi i ozidani roštilj koji gosti mogu koristiti. Do plaže se jednostavno stiže laganom i prijatnom šetnjom. Vila ima sopstveni parking.

Usluga

Najam apartmana.


SarimsakliLeptokaria Paralia Vourvourou Olympic Beach Nea Vrasna Asprovalta Horto Pelion Health and dental tourism