Pefkohori

Pefkohori se nalazi na unutrašnjoj strani poluostrva Kasandra, udaljen od Soluna 107km. Posebna privlačnost su prelepe crkve, stari trg, uske ulice, duga peščana plaža sa postepenim usekom u more, što odgovara deci i neplivačima, osvetljeno šetalište pored mora… Letovalište poseduje i sve sadržaje koji upotpunjuju odmor: taverne, riblje restorane, picerije, barove, supermarkete, prodavnice, apoteku, poštu, kao i mogućnost iznajmljivanja suncobrana i ležaljki.

Vila Philoxenia Plaza

«
»

Lokacija

Vila je kompletno renovirana 2011. Godine i nalazi se u sklopu Philoxenia Spa hotela, na 50m od plaže.

Sadržaj

Objekat poseduje dvokrevetne odnosno trokrevetne (2+1 pomoćni ležaj), četvorokrevetne odnosno petokrevetne (4+1 pomoćni ležaj) studije i apartmane. Svaki studio odnosno apartman sadrži kupatilo (TWC), čajnu kuhinju (bez rerne, opremljenu osnovnim posuđem) balkon i TV. Gostima su na raspolaganju bazen i dvorište sa ležaljkama, igralište za decu kao i ostali sadržaji Philoxenia Spa Hotela. Zajedničke prostorije se čiste svaki dan, a sobe svaki peti dan kada se menjaju i posteljina i peškiri.

Usluga

Najam studija ili apartmana.

Napomena

Klima uređaj je uključen u cenu. WI-FI JE na raspolaganju u prizemlju hotela.Nema svoj parking.

VILA KARAMAVROS

«
»

Lokacija

Vila Karamavros se nalazi na ulasku u Pefkohori, oko 130 m od plaže u neposrednoj blizini glavne ulice u prelepom ambijentu.

Sadržaj

Vila raspolaže 1/3+1 apartmanima koji se sastoje od spavaće sobe sa dva odvojena ležaja i dnevne sobe-kuhinje u kojoj se nalazi treći ili četvrti ležaj na razvlačenje. Opremljeni su čajnom kuhinjom sa kompletnim posudjem, kupatilom ( twc), terasom i TV-om, wi fi-jem (uključen u cenu), peškirima i klima uređajem (uključeno u cenu). Terase gledaju na baštu. Apartmani su okruženi bujnom vegetacijom i zimzelenim drvećem. Ozidan roštilj je dostupan za svakodnevnu upotrebu . Svaki apartman ima svoje parking mesto. Posteljina i peškiri su predvidjeni za zamenu svaki peti dan.

Usluga

Najam apartmana.


SarimsakliLeptokaria Paralia Vourvourou Olympic Beach Nea Vrasna Asprovalta Horto Pelion Health and dental tourism