Nea Vrasna

Na oko 70km od Soluna i isto toliko od Kavale, između Stavrosa i Asprovalte, u zalivu Strimonikos, u regiji Svetog Đorđa, nalazi se turističko mesto Nea Vrasna.

Savršeno sređena široka peskovita plaža, dugačka 7 kilometara, kristalno čisto i toplo more, ostaju u neizbrisivom sećanju svakom ko je ikad posetio ovo grčko primorsko mesto. Njena obala godinama je nagrađivana "plavom zastavom" Evropske unije i Mediterana. Ovde je sve - kafići, restorani, taverne, brižljivo izabrane vile za smeštaj gostiju - podređeno odmoru i relaksaciji i zato Nea Vrasna nosi epitet idealnog mesta za odmor.

Vila Andreas

«
»

Lokacija

Nalazi se na 150 m od prelepe plaže.

Sadržaj

Vila raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokravetnim studijima. Sve jedinice imaju nove kompletno opremljene kuhinje,frižider, rešo sa dve grejne ploče, TWC, WI-FI, SAT LCD TV, prostranu terasu i AC (klima se plaća na licu mesta 4 eur po danu). Posteljina se menja na svakih 5 dana.

Usluga

Najam studija.

Vila Nikos

«
»

Lokacija

Vila Nikos nalazi se na 80 m od prelepe plaže u blizini centra. Zbog svoje idealne lokacije , okruženja novih i moderno opremljenih studija ova vila će zadovoljiti i najzahtevnije goste.

Sadržaj

VVila raspolaže sa 1/2 studio ( jedan francuski ležaj) i 1/2 + 2 studio (jedan francuski ležaj i krevet na sprat). Svi studiji imaju kompletno opremljujenu kuhinju sa posudjem, frižider, rešo sa dve grejne ploče, TWC, WI-FI, SAT LCD TV, terasu i AC ( klima se plaća na licu mesta 5 eur po danu). Posteljina se menja na svakih 5 dana.

Usluga

Najam studija.


Vila Temis

«
»

Lokacija

Vila Temis se nalazi na 150 metara od prelepe plaže.

Sadržaj

Vila raspolaže sa 1/2, 1/3 i 1/4 apartmanima. Svaki apartman ima odvojenu spavaću sobu i kompletno opremljenu kuhinju, TWC, terasu, TV, Wi Fi i klima uređaj (klima se plaća na licu mesta-5 eura po danu po apartmanu). Vila raspolaže i sa duplexima koji imaju dve spavaće sobe, kuhinju, TWC, terasu, TV i klima uređaj. Posteljina se manja na 5 dana.

Usluga

Najam apartmana.

Vile Janis

«
»

Lokacija

Nalaze u centralnom delu mesta Nea Vrasna u blizini škole na oko 200 metara od mora.

Sadržaj

Vila raspolaže 1/2, 1/3 i 1/3+1 studijima, koji su opremljeni čajnom kuhinjom sa osnovnim posuđem, kupatilo (twc), terasom i TV-om, wi fi-jem (uključeno u cenu), peškirima i klima uređajem (uključeno u cenu). Sva studija u vili Janis su potpuno renovirana za leto 2017.

Usluga

Najam studia.


Vila Milica

«
»

Lokacija

Vila nalazi se u centralnom delu mesta, u blizini crkve, na oko 250m od mora.

Sadržaj

: Vila je renovirana za 2017. Raspolaže sa 1/2 i 1/3 studijima i 1/4-5 apartmanom koji su opremljeni čajnom kuhinjom sa osnovnim posuđem, kupatilom (twc), terasom, tv-om, wi fi-jem (uključen u cenu), peškirima i klima uređajem (uključeno u cenu). Ozidan roštilj je dostupan za svakodnevnu upotrebu.

Usluga

Najam studija.

Vile Jogos

«
»

Lokacija

Nalaze u centralnom delu mesta Nea Vrasna u blizini škole na oko 200 metara od mora.

Sadržaj

: Nalazi se u zajedničko dvorištu sa vilom Janis. Raspolažu 1/2, 1/3 i 1/3+1 studijima, koji su opremljeni čajnom kuhinjom sa osnovnim posuđem, kupatilo (twc), terasom i TV-om, wi fi-jem (uključeno u cenu), i klima uređajem. Sva studija u vili Janis su potpuno renovirana za sezonu 2017.

Usluga

Najam.


Vila Hotel Amalthea Mare

«
»

Lokacija

Hotel "Amalthea Mare", nalazi se na šetalistu Nea Vrasne, 10 m od plaže.

Sadržaj

Hotel "Amalthea Mare" je izgrađen 2012 godine i najlepši je hotel u ovoj regiji. U prizemlju hotela se nalazi kafe bar, sa celodnevnim radnim vremenom. Oko hotela se nalaze kafići, taverne, restorani, pekare, poslastičarnice, super marketi, mesare... Hotel raspolaze sa: šest 2-krevetnih apartmana, sa pogledom pozadi, (dva su u visokom prizemlju, a 4 na prvom spratu), tri 3-krevetna, apartmana, sa pogledom na more, i sva 3 su u visokom prizemlju dva, 4-krevetna apartmana, sa pogledom na more i nalaze se na prvom spratu i četiri suite, do 5 osoba, sa pogledom na more i nalaze se na prvom spratu. U cenu uključeno: klima uređaj, kompletno uredjena kuhinja u apartmanu (sa kompletnim posuđem), privatni zatvoreni parking na spratu -1, besplatan internet.Hotel svakodnevno odrzava čistim, a sobe se čiste na svaka 2-3 dana u zavisnosti od dužine aranžmana, što podrazumeva promenu posteljina i peškira. Baby ogradice na raspolaganju na upit.

Usluga

Noćenje sa doručkom.

Apart. Hotel Makedos

«
»

Lokacija

Ovo je porodični hotel koji se nalazi na samoj obali u najlepšem delu Nea Vrasne, na samo nekoliko minuta hoda od Asprovalte.

Sadržaj

Hotel nudi smeštaj za 2-5 osoba u studijima, apartmanima i mezonetama. Sve sobe sadrže prostoriju za spavanje, čajnu kuhinju, komforna kupatila i rostranu terasu. Mezonete su smeštajne jedinice na dva nivoa koja nisu fizički odvojena i pružaju mogućnost smeštaja za maksimalno 5 osoba. Sve sobe imaju SAT TV i internet konekciju. Čišćenje apartmana, kaoi promene peškira obavljaju se svakodnevno, dok se posteljina menja svaki drugi dan.

Usluga

Noćenje sa doručkom (kontinentalni).


 

SarimsakliLeptokaria Paralia Vourvourou Olympic Beach Nea Vrasna Asprovalta Horto Pelion Health and dental tourism