Metamorfosis

Na 95 km od Soluna, na samom početku Sitonije, nalazi se Metamorfozis, vazdušna banja Halkidikija. Četinarska šuma koje ima u izobilju stvara posebnu mikroklimu ovog mesta. Izuzetan je i park koji je idealan za prijatne šetnje uz pomešane mirise četinara i mora. Okolina parka je centar dešavanja u ovom malom i mirnom mestu. Tu se nalazi većina taverni, kafića i restorana. Ako želite da negde pobegnete od gužve i vreve onda je Metamorfosis pravi izbor. Metamorfozis ima različite prilaze vodi, od peščano- šljunkovitih preko krupno šljunkovitih, do kamenih (samo pri ulasku u more), ali celu plažu greje zapadno sunce koje omogućava uživanje na plaži do kasnih poslepodnevnih sati.

4 You

«
»

Lokacija

Nova kuća koja se nalazi na 240 m od mora, a gosti imaju pravo na korišćenje bazena u aparthotelu 4 YOU.

Sadržaj

Prostrani duplexi za do 6 osoba imaju odvojenu dnevnu sobu sa kuhinjom i krevetom na rasklapanje za dve osobe i dve odvojene spavaće sobe. Svi imaju klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu, SAT TV i internet. Obezbeđeno je čišćenje apartmana nekoliko puta tokom boravka.

Usluga

Najam.

LOXANDRA STUDIOS

«
»

Lokacija

nalaze se u centru Metamorfozisa na 20m od mora.

Sadržaj

Vila izgađena 2007. godine ima smeštajne jedinice tipa studio za smeštaj od 2 do 4 osobe.  Svaki studio ima opremljenu čajnu kuhinju, klimu, TV, VC sa tuš kabinom i terasu. U okviru vile nalazi se kafe – poslastičarnica.

Usluga

Najam studija


 

SarimsakliLeptokaria Paralia Vourvourou Olympic Beach Nea Vrasna Asprovalta Horto Pelion Health and dental tourism