Lefkada

Jedno od najlepših u Jonskom moru, Lefkada je ostrvo fantastičnih pejzaža, dugih peščanih i šljunkovitih plaža koje okružuju impresivne, bele litice i predivne, mlečnoplave boje mora. Vrlo lep glavni grad, tradicionalna grčka sela, vizantijske crkve i arheološka nalazišta samo upotpunjuju savršen odmor na Lefkadi. I pored svega, Lefkada je turistički relativno nerazvijena, neurbanizovana, sa divljim plažama među kojima ćete sigurno naći neku po svom ukusu.

Hotel ROUDA BAY

«
»

Lokacija

Hotel Rouda Bay se nalazi u prelepom dvorištu na samoj plaži u mestu Poros.

Sadržaj

Hotel ima recepciju, sef (doplata), restoran, kafić na plaži,mini market, prodavnicu suvenira, igralište, igraonicu za decu što ga čini idealnim za porodice i ljude koji su u potrazi za mirnim odmorom. Hotel ima besplatan internet i parking. Sve sobe imaju kupatilo, fen za kosu, frižider, klima-uređaj, sef, telefon, SAT-TV, balkon

Usluga

Noćenje sa doručkom-doručak švedski sto

IONIAN PARADISE apartmani

«
»

Lokacija

Ionian Paradise apartmani se nalaze u centru Nidrija, na oko 100m od plaže.

Sadržaj

Ionian Paradise apartmani se nalaze u prelepom vrtu, a u neposrednoj blizini nalazi se glavna ulica sa brojnim supermarketima, barovima i restoranima. U okviru vile se nalazi besplatan parking. Sve sobe poseduju mini kuhinju, kupatilo, klima uredjaj (uz doplatu), SAT TV, besplatan Wi-Fi i terasu.

Usluga

NajamSarimsakliLeptokaria Paralia Vourvourou Olympic Beach Nea Vrasna Asprovalta Horto Pelion Health and dental tourism