Horto Pelion - Leda Village Resort

Sazidan je u obliku amfiteatra na jednoj lepoj plaži zaliva Pagasitikos u centralnoj Grčkoj.Leda hotelski kompleks se nalazi na udaljenosti od samo 300 metara od centra živopisnog sela Horto, u centralnom delu istočne Grcke, na jugozapadnoj strani poluostrva Pilion, na udaljenosti od 47 km od grada Volosa. U samom selu Horto, postoji više minimarketa i supermarket, kao i restorana. Takodje, na 2 kilometra od hotelskog kompleksa nalazi se selo Melia, u kojem postoji više restorana i noćnih klubova. Kompleks Leda se sastoji od kuca gradjenih u tradicionalnom stilu oblasti Pelion, rasutih po padini sa pogledom na more i ostrva u zalivu Pagasitikos. U tim kućama postoje zasebne sobe, studiji, apartmani, kao i zasebne vile sa privatnim bazenima.

Leda Village Resort

«
»

Lokacija

Kompleks Leda se sastoji od kuca gradjenih u tradicionalnom stilu oblasti Pelion, rasutih po padini sa pogledom na more i ostrva u zalivu Pagasitikos. U tim kućama postoje zasebne sobe, studiji, apartmani, kao i zasebne vile sa privatnim bazenima. U okviru kompleksa nalazi se i Ambrosia restoran tačno iznad plaže sa pogledom na zaliv Pagasitikos, kao i Iriš snack bar na samoj plaži koji je otvoren tokom celog dana.

Sadržaj

Leda Village Resort pruža aktivnosti i objekte za odrasle i decu poput: bazena, decijeg bazena, djakuzija, teretane, zatvorenog djakuzija, saune, igraonice za decu, decijeg kluba sa kvalifikovanom vaspitačicom (u samoj sezoni), teniskim igralištem, mini golfom, stonim tenisom, šahom na otvorenom, besplatnim internetom i satelitskom televizijom. Gosti mogu pohadjati časove joge, scuba diving za iskusne i neiskusne ronioce, izleti na jahanje ili sportove na vodi poput kanoa i serfovanja, ili iznajmiti mount bike, auto, motor, motorni camac ili jahtu kako bi istražili okolne lepote.

Usluga

Najam, noćenje sa doručkom ili polupansion


LEDA SOBE - Smeštene u maslinama i bujnoj vegetaciji izlaze na dvorište ili terasu sa prelepim pogledom na more. Plaža se nalazi na udaljenosti 37 – 85m, a bazen Resort-a je odmah pored soba. U blizini se nalazi parking nakom možete ostaviti svoje vozilo. Sve Leda sobe su klimatizovane, opremljene sa jednim bračnim i jednim ili dva obična kreveta, frižiderom, električnim bokalom, šoljama, činijama, tanjirima i kašikama za spremanje doručka. Takođe poseduju sto sa stolicama, satelitsku televiziju, telefon i digitalni sef. Sve sobe imaju pristup bežičnom internetu.U kupatilu postoji fen I utičnica za električni brijač.

KYKNOS SOBE - Smeštene u maslinama i bujnoj vegetaciji izlaze na dvorište ili terasu sa prelepim pogledom na more. Plaža se nalazi na udaljenosti 80 - 100 m. Pored soba se nalazi parking. Sve sobe su klimatizovane opremljene sa jednim bračnim i jednim do tri obična kreveta, frižiderom, električnim bokalom, šoljama, činijama, tanjirima i kašikama za spremanje doručka. Takođe poseduju sto sa stolicama, satelitsku televiziju, telefon i digitalni sef. Sve sobe imaju pristup bežičnom internetu. U kupatilupostoji fen i utičnica za električni brijač.

LEDA STUDIJI - Sagrađeni i uređeni u skladu satradicionalnom arhitekturom Peliona. Među maslinama i bujnom vegetacijom. Svi izlaze na dvorište ili terasu sa pogledom na more koje oduzima dah. Lak pristup plaži (udaljenost 15-30m). Iza Leda studia nalazi se parking. Svi Leda studiji su klimatizovani. U istojsobi nalaze se bračni krevet, jedan do tri običnakreveta i dobro opremljena kuhinjica sa malim šporetom i frižiderom. Takođe poseduju sto sa stolicama, satelitskom televizijom, telefonom i digitalnim sefom. Svi Leda studiji imaju pristup bežičnom internetu. U kupatilu postoji fen i utičnica za električni brijač.

ERATO STUDIJI - Smešteni u maslinama i bujnoj vegetaciji Erato studiji susagrađeniiuređeni u skladu sa tradicionalnom arhitekturom Peliona. Svi izlaze na dvorište ili terasu sa prelepim pogledom na more. More je odmah pored studia (udaljenost 6 - 8 m). Iza Erato studia nalazi se parking. Svi  studiji su klimatizovani. U istoj sobi nalaze se bračni krevet, jedan do tri obična kreveta i dobro opremljena kuhinjica sa električnim ringlama i frižiderom. Takođe poseduju sto sa stolicama, satelitskom televizijom, telefonom i digitalnim sefom.Svi Erato studiji imaju pristup bežičnom internetu. U kupatilu postoji fen i utičnica za električni brijač .

LEDA  APARTMANI - Svi izlaze na dvorište ili terasu sa prelepim pogledom na more. Na svakom spratu, svake zgrade nalazi se po jedan apartman. Plaža je na dohvat ruke (udaljenost 20-45m). Iza Leda apartmana nalazi se parking. Svi  apartmani su klimatizovani. Sastoje se od dveo dvojene sobe, spavaće sa bračnim krevetom i dnevne sa dva ili tri obična kreveta i dobro opremljenom kuhinjicom sa malim šporetom i frižiderom. Tu su takodje sto sa stolicama, satelitska televizija, telefon i digitalni sef. Svi apartmani imaju bežični pristup internetu.

ERATO  APARTMANI - Smešteni u maslinama i bujnoj vegetaciji Erato apartmani izlaze na dvorište ili terasu sa prelepim pogledom na more udaljeno 6 - 8 m. Iza Erato apartmana nalazi se parking. Svi apartmani se sastoje od dve klimatizovane sobe, Jedne sa bračnim krevetom i jedne sa jednim do tri obična kreveta i dobro opremljene kuhinjices aelektričnim ringlama i frižiderom. Samo jedna soba ima pogled na more. Tu je takodje sto sa stolicama, satelitska televizija, telefon i digitalni sef. Svi apartmani imaju pristup bežičnom internetu.

VILA  AFRODITI - Vila  110kvm, na dva sprata sa privatnim bazenom i pogledom na more koji oduzima dah, na 105m od plaže. U prizemlju se nalazi dnevna soba sa udobnim foteljama i kaučom na kojem može da spava dvoje dece ili jedna odrasla osoba; kaminom, dobro opremljenom kuhinjicom, trpezarijskim stolom sa pogledom na more i malim kupatilom. Na spratu se nalaze dve spavaće sobe sa bračnim krevetima i treća soba sa dva kreveta za dvoje dece ili dve odrasle osobe. Na spratu postoje dve terase obe sa pogledom na zaliv Pagasitikos. Na spratu se nalazi drugo kupatilo. Sve vile imaju pristup bežičnom internetu. Parking je na 25m od ulaza vile.

VILA NAFSIKA -Vila 80kvm, na dva sprata sa privatnim bazenom i prelepim pogledom na more, 115m od plaže. U prizemlju se nalazi dnevna soba sa udobnim foteljama i kaučom na kojem može da spava dvoje dece ili jedna odrasla osoba; kaminom, dobro opremljenom kuhinjicom, trpezarijskim stolom sa pogledom na more i malim kupatilom. Na spratu se nalaze dve spavaće sobe sa bračnim krevetima i terasom, sve sobe su sa pogledom na more. Na spratu se nalazi drugo kupatilo. Iza vile je kapija koja izlazi na glavni put. Sve vile imaju pristup bežičnom internetu. Parking je na 25m od ulaza vile.

VILA NIOBE - Vila  80kvm, na dva sprata, 115m od plaže. U prizemlju se nalazi dnevna soba sa udobnim foteljama I kaučom na kojem može da spava dvoje dece ili jedna odrasla osoba; tu je takođe dobro opremljena kuhinjica, trpezarijski sto i kupatilo. Na spratu se nalaze dve spavaće sobe sa bračnim krevetom i terasa. Na spratu se nalazi i drugo kupatilo. Iza vile je kapija koja izlazi na glavni put. Sve vile imaju pristup bežičnom internetu. Parking je na 25m od ulaza vile.SarimsakliLeptokaria Paralia Vourvourou Olympic Beach Nea Vrasna Asprovalta Horto Pelion Health and dental tourism